Alnarpsvägen 54

Åkarp , ÅKARP
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 329 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Charmigt hus fördelat på tre plan om ca 1 329 kvm i Åkarp!

Nu finns möjligheten att hyra denna charmiga lokal i formen av ett eget hus fördelat på tre plan om ca 1 329 kvm. Lokalen har ett fantastiskt ljusinsläpp och är högt i tak. Det är till mestadels rumsindelad planlösning tillsammans med öppna luftiga ytor. På tredje plan finner du ett nyrenoverat och fräscht kök. Det finns god möjlighet till att skapa trevliga utemiljöer.

Ytor

  • Total yta:

    1329 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kontor, alnarpsvägen 54, 1329 m², Alnarpsvägen 54, Åkarp

Omgivning

Närservice:

Inom kommunen finns det badhus, bibliotek, golfbana, flertalet idrottsföreningar, studiecirklar, Komvux etc. I de centrala delarna finns det dagligvarubutiker, pizzerior, frisörer, bilskolor, vårdcentral, folktandvård m.m. Dessutom ligger Burlöv Center i närheten som har ett rikt utbud av olika butiker, restauranger och caféer.

Kommunikationer

I centrala Åkarp finns en pågatågstation. År 2024 beräknas 4 spår mellan Lund och Arlöv passera under jord så tillgängligheten mellan de båda sidorna ökar. På mindre än 10 minuter når man både centrala Malmö och Lund med Pågatåget vilket möjliggör att man enkelt pendlar vidare till Kastrup och Köpenhamn. Regionbuss 130 går genom Åkarp och tar dig till Malmö eller Lund via Hjärup. Buss 133 trafikerar sträckan Malmö-Lomma och stannar också i Åkarp.
Alnarpsvägen 54

Om Relier Syd AB

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier Syd AB

Gråbrödersgatan 2

211 21 MALMÖ

www.relier.se

Fler annonser från Relier Syd AB