Traktorvägen 6C

Gunnesbo , LUND
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

495 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljus och inbjudande kontorslokal om 495 kvm belägen på plan 2

Med ett fantastiskt ljusflöde med generösa fönsterpartier är det här kontoret något extra! Här erbjuds 495 kvm kontor i mycket fräsch och hög standard i modern fastighet byggd 2018 med en fin takhöjd och tidlösa materialval. Planlösningen är mixad med öppna arbetsytor, arbetsrum och konferensrum, rumsindelningen går att anpassa för ert företags behov. Fräscha och generösa gemensamma ytor som ger en fin samlingsplats och gemenskap. Möjlighet finns att dela av lokalen om ert företag inte är i behov av hela våningsplanet. Kontoret är beläget på plan 2, hiss finns. Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till fastigheten. Ypperligt läge på Gunnesbo i Lund som med sin direkta närhet till Norra Ringen ger utmärkta pendlingsmöjligheter såväl med bil som buss. I närheten finns service med restauranger, butiker och Nova Lund.

Ytor

  • Total yta:

    495 m2

Utförande

Våningsplan:

2 av 2

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

På Gunnesbo finns en variation av bostäder, kontor, industrier och handel. Nära lokalen finns ett stort utbud av service och handel på handelsplatserna Mobilia och Nova. Dagligen lockas stort antal besökare till området Mobilia för besök på Stora Coop, ICA Kvantum, Systembolaget, apotek och Nova Lund med bredare utbud av handel, nöje och service.

Närservice:

Närhet till Lunds största handelsplats och shoppingcenter Nova med ett stort utbud av service genom butiker, flertalet matbutiker, möbelvaruhus, bilhandlare, restauranger, apotek etc. Här finns det mesta i serviceväg på samma plats. På Traktorvägen finns även en återvinningsstation.

Kommunikationer

Närhet till väg 108 och Norra Ringen för pendling med bil och parkeringar utanför lokalen samt på anvisade parkeringsplatser på handelsområdet. För kollektivtrafik finns Pågatåg till och från Gunnesbo station samt bussar från Fjelievägen och Mobilia in till centrala Lund, Bjärred och Löddeköpinge. Norra Ringen i Lund ansluter smidigt till E6:an och E22:an för bra pendling med bil.
Traktorvägen 6C

Om Relier Syd AB

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier Syd AB

Gråbrödersgatan 2

211 21 MALMÖ

www.relier.se

Fler annonser från Relier Syd AB