Grönegatan 4A

Centrum , LUND
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

175 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Karaktärsfullt hus om 175 kvm i Lund City!

Karaktärsfulla lokaler på 175 kvm i centrala Lund som ger er verksamhet en unik lokal där ni disponerar hela hörnhuset om tre plan samt källare. Entréplan har vacker, egen entré från hörnet Grönegatan/Stora Fiskaregatan, här finns ett konferens-/samlingsrum, ett kontorsrum samt wc och dusch. Plan två har wc, pentry, samlingsrum samt ett kontor. Plan 3 har snedtak med fint ljusinsläpp med generösa takfönster, wc, pentry, samlingsrum samt ett kontor. Lokalen kan exempelvis användas för kund/klientmottagning på plan ett och med interna ytor på plan två och tre. I källarplan finns utrymme för ex ett gym samt förrådsutrymmen. Parkering finns på gården till huset. Utmärkt cityläge med Lunds hela utbud av butiker och restauranger runt knuten. Anrikt och vackert hus beläget i Lunds vackra, historiska miljö.

Ytor

  • Total yta:

    175 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Lunds stadskärna präglas av en spännande historia och inte minst charm med sina mysiga kullerstensgator, färgglada gatuhus och torg. Gatubilden är medeltida, med gator och promenadstråk som myllrar fram i olika riktningar mellan de många torgen. Stadskärnan huserar många olika slags butiker, restauranger och parker och är det naturliga valet för dig som vill ha nära till det mesta. Det är närheten till det stora utbudet av nöjesliv, närservice och restauranger i kombination med flera hundra år gamla pittoreska gathus och grönskande parker som lockar till ett liv i Lunds stadskärna.

Närservice:

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.
Grönegatan 4A

Om Relier Syd AB

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier Syd AB

Gråbrödersgatan 2

211 21 MALMÖ

www.relier.se

Fler annonser från Relier Syd AB