Berga Allé 1

Helsingborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

125 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontor på Kavalleristen

På Berga Allé 1, i pampiga Kavalleristen, ligger denna kontorslokal på tredje våningen i trapphus med hiss. Lokalen innefattar 125 välplanerade kvm med ett mindre pentry och pausutrymme. Goda parkeringsmöjligheter för hyresgäster och besökare. Behov av fler kvm? Varmt välkomna att kontakta oss för mer information och för att boka visningstid.

Ytor

  • Total yta:

    125 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

3

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Berga är ett populärt handels- och industriområde strategiskt beläget i närheten av både centrala Helsingborg och Europavägarna.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser för hyresgäster och besökare finns på fastigheten.

Kommunikationer

På några minuter når du motorvägarna E4/E6 samt väg 111 mot Höganäs och södra Helsingborg/Råå. För dig som åker tåg ligger Maria Station på promenadavstånd och det går både stads- och regionalbussar i området.
Berga Allé 1

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder