Storgatan 44

Centrum , UMEÅ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

80 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Charmig lokal i markplan på Storgatan

Charmig lokal med äldre ytskikt tillgänglig för uthyrning! Med 80 kvm yta och skyltfönster mot Skolgatan är denna plats perfekt för din verksamhet. Butiksytan är ca 40 kvm. Utöver denna finns ett kök med pentry, en mindre toalett och lager/kontorsytor. Passar utmärkt för butik, salong eller annan besöksintensiv verksamhet. Alternativt kan den användas som kontorslokal med utmärkta exponeringsmöjligheter. Anpassningsbar efter dina behov och önskemål. Kontakta oss för mer information och visning!

Övrig information

Övrigt:

Indikativ månadshyra inklusive driftskostnader 2024 är ca 15000kr exklusive moms. Driftskostnader innefattar värme, vatten och avfall. Kostnader som el, internet och fastighetsskatt tillkommer. Byggår 1957. Fastigheten har byggnad. Byggnaden inrymmer 51 lägenheter, butiker, kontor, motionshall och lagerutrymmen.

Ytor

  • Total yta:

    80 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Runt hörnet tar du steget ut på den livliga gågatan som erbjuder flera av stadens mest välbesökta destinationer; handelsplatserna Utopia och MVG-gallerian, Rådhustorget, Vänortsparken etc. Med ett rikt utbud av moderna arbetsplatser, butiker, restauranger, caféer, nöjen och upplevelser är stadspulsen påtaglig under dygnets alla timmar. En av platsens många fördelar är närheten till vackra rekreationsområden och avkopplande promenadstråk längs Umeälven.

Närservice:

I Umeå finns ett brett serviceutbud och du har nära till allt. Här finns allt från kultur, restauranger, caféer, butiker samt välsorterade livsmedelsbutiker till sjukhus och vårdinrättningar. Med enkelhet når man även Söderslätts handelsområde där ni finner Avion och Ikea som utgör Umeås södra entré och nyaste handelsplats. Det finns också ett av landets största universitet, gymnasium och grund- och förskola samt anläggningar för sport, aktiviteter och lek.

Kommunikationer

I Umeå är det nära till allt med fina gång- och cykelvägar. Bussar trafikerar hela staden och det är nära till övriga Sverige med både tåg, flyg och E4:an. Umeå Airport är norra Sveriges största flygplats och ligger endast 20 minuters färd med flygbussen från stadskärnan.
Storgatan 44

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Storgatan 38B

903 26 UMEÅ

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB