Slöjdgatan 2

Centrum , UMEÅ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

26 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorshotell. Kontorsrum i kvarteret slöjdaren, 26 kvm.

Mindre kontorsrum finns nu ledigt på Slöjdgatan med lugnt och trevligt läge och kort promenadavstånd till centrum. I korridoren sitter hyresgäster som riktar in sig på hälsa, psykologi och välmående. De två rummen har ljusa ytskikt och dörr mellan rummen, i det första rummet finns ett handfat. I korridoren finns gemensamt kök och toalett.

Övrig information

Övrigt:

Byggår 1929. Fastigheten har fyra byggnader. Byggnaderna inrymmer 5 lägenheter, butik och kontorslokaler.

Ytor

  • Total yta:

    26 m2

Utförande

Byggår:

1939

Omgivning

Omgivning/natur:

Charmig stadsdel med fina äldre hus, flertalet små butiker, livsmedelsbutiker och ett antal restauranger. Önskas ett större utbud så nås den pulserande stadskärna med en kort promenad eller cykeltur.  I området finns fina parker och närhet till älven och dess härliga promenadstråk. Här finns även stor lekpark med minigolfbana, fina träningsanläggningar, skolor, hälsocentral, polisstation samt Umeå stadshus.

Närservice:

Väst på stan finns barnomsorg, grundskola samt gymnasieskola. Här erbjuds service såsom mataffärer, restauranger, hälsocentraler, tandläkare, sjukgymnaster samt träningsanläggningar. Här finns också fina rekreationsområden samt lekparker.

Kommunikationer

Det är bra gång-och cykelvägar, lokalbussar med bra förbindelser samt kort promenadavstånd till centrum där tåg och länstrafikbussar har sina stationer.
Slöjdgatan 2

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Storgatan 38B

903 26 UMEÅ

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB