Västra esplanaden 2

Centrum , UMEÅ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

17 - 18 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontorshotell. Lediga rum på kontorshotellet i Thule!

From 1/7 finns två rum lediga i vårt mysiga kontorshotell i populära thulehuset. Rummen är 17kvm 18kvm stora, har ljusa ytsikt och underbar utsikt mot älven. På detta plan möts du av en välkomnande entré och ett stort gemensamt mat- och fikarum. Längre ner i korridoren finns kök utrustat med diskmaskin samt kyl/frys. Det finns även 2st toaletter och ett mindre samtalsrum. Kontorshotellet fick sig ett lyft i Mars 2024 då heltäckningsmatta las in i korridoren, ny belysning sattes upp och en RWC har tillskapats med dusch (OBS: Bilderna är tagna innan renoveringen, uppdateras inom kort).

Övrig information

Övrigt:

100% Förnyelsebar el Vi köper enbart ursprungsmärkt el. Märkningen är en garanti för att elen kommer från förnyelsebara energikällor; vindkraft, vattenkraft, biomassa och solkraft. Miljöcertifikat Flera av våra fastigheter är certifierade enligt märkningarna GreenBuilding, Miljöbyggnad och BREEAM.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 17 18

Utförande

Våningsplan:

5

Omgivning

Omgivning/natur:

Närhet till restauranger, butiker, gym, mataffär, kommunikationer och allt annat som centrala umeå kan erbjuda.

Närservice:

Nära till all service centrala Umeå har att erbjuda.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser och närhet till tågstation. Endast 5-10 minuter till Umeå flygplats med bil.
Västra esplanaden 2

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Storgatan 38B

903 26 UMEÅ

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB