Björnvägen 9

Mariedal , UMEÅ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

402 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Flexibel och rymlig butikslokal mitt i handelsområdet på Mariedal.

Trevlig lokal belägen på Mariedals handelsområde, placerad i mitten av huskroppen. Lokalen har en öppen planlösning för butiksdelen. Lager och personalutrymme finns i de bakre delarna. På fastigheten finns det bra skyltmöjligheter och besöksparkeringar för kunder. Det finns goda möjligheter att tillsammans utforma och anpassa lokalen efter de behov ni har. Internet: Telia öppen fiber och Umenet fiber finns i huset. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta oss vid frågor!

Övrig information

Övrigt:

Byggår 1976. Fastigheten har en byggnad med lokaler för handel.

Ytor

  • Total yta:

    402 m2

Utförande

Byggår:

1976

Våningsplan:

1

Omgivning

Omgivning/natur:

Mariedals handelsområde i Umeå är en perfekt destination för shoppingentusiaster och livsnjutare. Med mängder av butiker och flera restauranger finns det något för alla. Stadsdelen är också välkomnande för barnfamiljer med lekplats och många aktiviteter. Dessutom är det lättillgängligt med bil och har gott om parkeringsplatser.

Närservice:

På Marieal har du nära till affärer och service. Det finns välsorterade livsmedelsbutiker, apotek, hälsocentral, gym, förskolor och skolor. Med enkelhet når du även Ersbodas handelsområde som är en del av Stora Birk.

Kommunikationer

Kommunikationsmässigt når du Mariedal via ett flertal busslinjer men även bilburet. Mariedal ansluts norrifrån via E4:an och via ringleden till E12:an.
Björnvägen 9

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Storgatan 38B

903 26 UMEÅ

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB