Storgatan 113

Centrum , UMEÅ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

100 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljus och trevlig lokal med närhet till NUS, östra station och centrum.

Denna trevliga lokal om 100kvm är indelad i två mindre kontorsrum samt en större öppen yta med ett litet kök. Toalett finns. Lokalen har fint ljusinsläpp med många fönster, ljusa ytskikt och ljus golvmatta. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta oss vid frågor!

Övrig information

Övrigt:

Byggår 1965. Fastigheten har två byggnader. Byggnaderna inrymmer kontorslokaler samt restaurang.

Ytor

  • Total yta:

    100 m2

Utförande

Byggår:

1965

Omgivning

Omgivning/natur:

Genom att skapa attraktiva platser i centrum gör vi 15-minutersstaden Umeå till en av Sveriges mest inspirerande städer. Vårt mål är en brokig mix av moderna kontor, attraktiva bostäder, kultur och urban service – med både lokala och internationella varumärken. Det ger nya flöden av människor i stadens centrala delar och leder till att vi kan utveckla och bibehålla en levande och trygg stadskärna.

Närservice:

Här finns ett av landets största universitet och gott om kvalificerad arbetskraft. Företagen ser Umeå som en säker etablering och stadens miljöprofil är glasklar; allt ska gå att nå utan bil. Vi tar en aktiv roll i förtätningen av Umeås innerstad, bland annat genom utvecklingen av kvarteret Vale.

Kommunikationer

I Umeå är det nära till allt med fina gång- och cykelvägar. Bussar trafikerar hela staden och det är nära till övriga Sverige med både tåg, flyg och E4:an. Umeå Airport är norra Sveriges största flygplats och ligger endast 20 minuters färd med flygbussen från stadskärnan.
Storgatan 113

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Storgatan 38B

903 26 UMEÅ

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB