Västra Norrlandsgatan 13

Umeå , UMEÅ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

250 - 2 300 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

250kvm till 2300kvm kontor och 20 parkeringsplatser centralt

Välkommen till ditt nya kontor i centrala Umeå! Nu har du möjlighet att hyra ett helt hus på fyra våningar plus källare med upp till 2300kvm kontorsutrymme. Oavsett om du behöver 250kvm eller hela huset, kan vi skräddarsy en lösning som passar dina behov. Det här huset är perfekt för dig som vill ha gott om plats för din verksamhet. Med en källare på ca 500kvm finns det gott om utrymme för lagring och arkivering. Och med en innergård med +20 parkeringsplatser, behöver du inte oroa dig för att hitta en plats att parkera din bil.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 250 2 300

Utförande

Våningsplan:

1

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen intill Umeås centrumkärna som har ett brett utbud av butiker och restauranger.

Närservice:

Närhet till all service centrala Umeå har att erbjuda.

Kommunikationer

Huset är strategiskt beläget i centrala Umeå, med närhet till allt du behöver. Här finns gott om restauranger, caféer och butiker precis runt hörnet, vilket gör det till en perfekt plats för kreativt arbete och samarbeten. Endast ett par hundra meter till Umeå Centralstation. Cirka sex kilometer till Umeå flygplats.
Västra Norrlandsgatan 13

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Storgatan 38B

903 26 UMEÅ

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB