Pendelgatan 2

Centrum , UMEÅ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 295 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Stor, fantasisk lokal på östteg med mellan 40-50st parkeringar!

Denna fantastiska lokal på 1295kvm finns nu ledig på Östteg för det stora företaget! Lokalen har både bra ytor för lager och enklare verkstad samt egna kontorsrum, gott om mötesplatser och härliga sällskapsytor. Köket har en otrolig takhöjd med härlig atmosfär! Lokalen är fördelad enligt följande: Kontor nedre plan: ca 796 kvm Lagerytor: ca 100- 300 kvm Kontor övre plan: 341 kvm Det övre planet kan slås ihop mer fler ytor i fastigheten och ge möjlighet till ännu mer exponering. Tillgängligt läge med 40-50 parkeringar. Vi lokalanpassar ytan för din/er verksamhet. Välkommen på visning!

Övrig information

Övrigt:

Byggår 1986. Fastigheten har en byggnad. Byggnaden inrymmer kontorslokaler och lagerutrymmen. Miljöcertifiering: BREEAM In-Use Very Good.

Ytor

  • Total yta:

    1295 m2

Utförande

Byggår:

1986

Omgivning

Omgivning/natur:

Industriområdet Östteg i Umeå är en av de mest attraktiva platserna för företagare som söker en plats att etablera sin verksamhet. Med modern infrastruktur och högkvalitativ service är Östteg det perfekta valet för alla typer av företag, oavsett bransch eller storlek. Här finns ett brett utbud av fastigheter och tomter för industri- och lagerändamål, vilket ger företagarna möjlighet att skräddarsy sin verksamhet efter sina unika behov.

Närservice:

På Östteg har du nära till butiker och service. Det finns välsorterade livsmedelsbutiker, apotek, hälsocentral, gym, förskolor och skolor. Med enkelhet når man även Söderslätts handelsområde där ni finner Avion och Ikea som utgör Umeås södra entré och nyaste handelsplats. Är man dessutom hockeyintresserad finns Björklövens hemmarink bara ett stenkast från.

Kommunikationer

Industriområdet har också en utmärkt logistisk position med närhet till både Umeå flygplats och Umeå hamn, vilket gör det enkelt för företagen att importera och exportera varor och tjänster. Dessutom finns det gott om parkeringsplatser och bra transportmöjligheter för både personal och kunder.
Pendelgatan 2

Om Diös Fastigheter AB

Diös är fastighetsbolaget som satsar fullt ut på norra Sverige. Med en unik position i 10 tillväxtstäder skapar bolaget hållbar tillväxt genom kommersiell fastighetsutveckling. Erbjudandet handlar om kommersiella lokaler, i första hand kontor, i rätt läge för rätt hyresgäst, i rätt fastighet, kvarter och stadsdel. Med stadsutveckling som strategi strävar Diös efter att skapa Sveriges mest inspirerande städer.

Diös Fastigheter AB

Storgatan 38B

903 26 UMEÅ

www.dios.se

Fler annonser från Diös Fastigheter AB