Bogårdsvägen 17

Sköndal
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

12 000 m²

Hyra

100 /m²/år

Tillträde

enl. ök

Beskrivning

  • Övrigt

Mark för uppställning/försäljning i Sköndal

Stor plan och öppen mark centralt i Stockholm/Sköndal med mycket bra skyltläge. Ca: 5 min från Globen och Johanneshov. Inhägnad yta med stor infart och gallergrindar. Passar för uppställningsplats för fordon eller material. Kan även användas som uppvisningsplats. Hyres på långt eller kort avtal med flexibla villkor. Ej byggnation kan genomföras på marken.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 12 000 12 000 100

Ekonomi

Tillträde:

enl. ök

Utgångshyra kr/m2/år:

100

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bogårdsvägen 17

Våningsplan:

1

Dokument

Omgivning

Närservice:

Sköndals köpcentrum ligger inom 5 min bilfärd med Willysbutik samt systembolaget och annan handel. Mc Donalds och Daisys ligger mitt emot.

Kommunikationer

Trafikleder: Väg 73 ligger precis bredvid T-bana: Gubbängens tunnelbana ligger inom 15 min gångväg. Bussar: flertalet bussar traffikerar området
Bogårdsvägen 17

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB