Lilla Nygatan 7

Centrum , MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

526 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Här finns en unik möjlighet att forma din arbetsplats!

Upptäck vår unika lokal med öppen planlösning som erbjuder den ultimata arbetsflexibiliteten. Här har du chansen att skapa din egen arbetsplats, oavsett om du föredrar ett eget rum eller aktivitetsbaserat teamwork.

Övrig information

Övrigt:

Fräscha kontorslokaler på en av Malmös absolut bästa adresser mitt i stadens shoppingstråk. I omedelbar anslutning till all tänkbar service och så gott som samtliga busslinjer vid Gustav Adolfs torg. Sjuttiotalshus, med fasad i aluminiumplåt, som smälter väl in i torgets blandning av funkishus och jugendpalats. Byggnaden är miljöklassad enligt EU GreenBuilding.

Ytor

  • Total yta:

    526 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Våningsplan:

4

Planlösning:

Den generösa öppna planlösningen ger dig en kreativ och samarbetsvänlig atmosfär. Trivsamt och luftigt – perfekt för att inspirera ditt team till framgång.

Omgivning

Omgivning/natur:

Mer centralt än så här kan det knappast bli. Mitt i Malmö city, med utsikt över både Gustav Adolfs Torg, kanalen och Södertullparken.

Närservice:

Fastighetens läge och närhet till Gustav Adolfs Torg innebär att ett stort utbud av kommersiell och offentlig service finns i husets absoluta närhet.

Kommunikationer

Hit är det lätt att ta sig. Gustav Adolfs Torg är navet i stadens busstrafik och ligger på promenadavstånd till Centralen där tågtrafiken tar över.
Lilla Nygatan 7

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum