Nordenskiöldsgatan 14

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

110 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal för det kräsna företaget

Välkommen till en butikslokal som ger ditt kreativa företag den perfekta platsen att växa och utvecklas! Belägen i ett pulserande område, kommer du att trivas i denna inspirerande miljö. Enkel åtkomst med buss och tåg gör det smidigt för både personal och kunder att nå er verksamhet. I närheten finns ett brett utbud av restauranger och generösa parkeringsmöjligheter, och för cykelentusiasterna finns även ett bekvämt cykelförråd i fastigheten. Välkomna till en butik där innovation och framgång blomstrar – er nästa affärsdestination!

Övrig information

Övrigt:

STUDIO är ett levande hus i centrala Malmö. Studio fylls av innovativa företag, trevliga konferensytor och kreativa miljöer. Entrén till huset är en stor offentlig möteplats dit alla är välkomna att mötas, arbeta, eller bara ta en paus i vardagen. Lokal 17 och Salads & Smoothies erbjuder fräscha luncher ochhögst upp i huset finns välrenommerade Kasai och en fantastisk Sky Bar. STUDIO BOX är ett kontor med all inclusive, tillgång till gemensamma ytor med lounge, mötesrum, pentry och terrass. STORY HOTEL högst upp i huset gör det möjligt för långväga gäster att stanna kvar över natten. BLACK BOX är en större multifunktionell yta för tv-/filminspelningar, konserter, konstgalleri, teater-/ och scenshower. STUDIO TALKS ger möjligheten till PopUp-utställningar och intressanta föreläsningar.

Ytor

  • Total yta:

    110 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Planlösning:

Denna fantastiska butikslokal, strategiskt belägen vid Nordenskiöldsgatan och bara ett stenkast från det välkända landmärket klaffbron, erbjuder en enastående möjlighet för ditt företag att synas och växa!. Med en fasad av enbart skyltfönster bjuder denna butikslokal in kunder med enastående synlighet och generöst ljusinsläpp. Ge ditt varumärke den exponering det förtjänar och locka uppmärksamhet från förbipasserande! Belägen vid Nordenskiöldsgatan, blir din butik en del av det pulserande stadslivet. Maximera ditt kundunderlag och gör ditt varumärke till en destination för shopping och upplevelser. Den generösa öppna ytan gör det möjligt för dig att skapa den perfekta butiksupplevelsen. Oavsett om du planerar för en stilren butik eller en kreativ utställningsyta ger den här lokalen dig friheten att förverkliga din vision. Med en takhöjd på ca 6 meter och synliga installationer får din butik en unik karaktär. Skapa en atmosfär som imponerar och lämnar ett varaktigt intryck på dina kunder. Förutom den imponerande butiksytan finns det även praktiska personalutrymmen i bakkant. En välplanerad layout som kombinerar funktionalitet med estetik. Denna unika butikslokal är inte bara en plats för affärer utan en möjlighet att skapa en minnesvärd kundupplevelse. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upptäck hur denna plats kan bli nästa steg i din företagsframgång!

Nordenskiöldsgatan 14

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum