Nordenskiöldsgatan 16

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

76 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik

Butik Centralt

Butikslokalen ligger i fastigheten Studio. Här finns en butik på 76 kvm i med skyltfönster mot den hårt trafikerade Nordenskiöldsgatan. I fastigheten finns ett antal skiftande verksamheter som hotel, kontor, konferenscenter och restauranger.

Övrig information

Övrigt:

STUDIO är ett levande hus i centrala Malmö. Studio fylls av innovativa företag, trevliga konferensytor och kreativa miljöer. Entrén till huset är en stor offentlig möteplats dit alla är välkomna att mötas, arbeta, eller bara ta en paus i vardagen. Lokal 17 och Salads & Smoothies erbjuder fräscha luncher ochhögst upp i huset finns välrenommerade Kasai och en fantastisk Sky Bar. STUDIO BOX är ett kontor med all inclusive, tillgång till gemensamma ytor med lounge, mötesrum, pentry och terrass. STORY HOTEL högst upp i huset gör det möjligt för långväga gäster att stanna kvar över natten. BLACK BOX är en större multifunktionell yta för tv-/filminspelningar, konserter, konstgalleri, teater-/ och scenshower. STUDIO TALKS ger möjligheten till PopUp-utställningar och intressanta föreläsningar.

Ytor

  • Total yta:

    76 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Planlösning:

Öppen butiksdel med stora skyltfönster. ett mindre rum och personalutrymme.

Nordenskiöldsgatan 16

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum