Strandvägen 7

SUNDSVALL
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

14 m²

Hyra

510 kr/m²/år

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad

Förrådsutrymme Strandvägen 7, Bredsand

Detta förrådsutrymme om 14 kvm passar perfekt för dig som behöver extra förvaring eller magasinering. Förrådet ligger i källarplan i en hyresfastighet.

Ytor

  • Total yta:

    14 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

510

Omgivning

Omgivning/natur:

Bredsand ligger naturnära mellan havet och skogen. Fina strövområden och motionsslinga finns i närheten. Området erbjuder även sandstrand med grillplats, lekplatser och tennisbana. Gångavstånd till Fläsians campingplats för bad och lek.

Närservice:

Närbutik, pizzeria. Närhet till affär, skola och dagis.

Kommunikationer

Stadsbussarna går två gånger i timmen som enkelt tar dig in till Sundsvalls centrum. Cykel- och gångbana finns efter hela vägen in till centrum.
Strandvägen 7

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder