Lärkvägen 7

SUNDSVALL
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

16 m²

Hyra

426 kr/m²/år

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad

Förrådsutrymme Lärkvägen 7, Stockvik

Detta förrådsutrymme om 16 kvm passar perfekt för dig som behöver extra förvaring eller magasinering. Förrådet ligger i källarplan i en hyresfastighet.

Ytor

  • Total yta:

    16 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

426

Omgivning

Omgivning/natur:

Stockvik/Bredsand ligger ca 7 kilometer söder om centrala Sundsvall. Här finns havsbad med fina stränder, mysiga strövstigar och klippor, elljusspår och motionsslingor. Det är även nära till Nolbybacken för den som gillar utförsåkning. Området erbjuder sandstrand med grillplats, lekplatser, tennisbana. Gångavstånd till Fläsians campingplats för bad och lek.

Närservice:

Coop och pizzeria.

Kommunikationer

Bussförbindelserna från Stockvik-Bredsand till Sundsvalls centrum är goda. Restiden är cirka 15 minuter.
Lärkvägen 7

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder