Mellanvägen 6

SUNDSVALL
Spara Dela
Mellanvägen 6
Spara
Dela
Yta

28 m²

Hyra

765 kr/m²/år

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Övrigt

Förrådsutrymme Mellanvägen 6, Stockvik

Detta förrådsutrymme om 28 kvm passar perfekt för dig som behöver extra förvaring eller magasinering. Förrådet ligger beläget i källarplan i en hyresfastighet.

Ytor

  • Total yta:

    28 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

765

Omgivning

Omgivning/natur:

I Stockvik bor du knappa sju kilometer söder om centrala Sundsvall med bara 15 minuter in till stan med buss. I ditt eget område finns havsbad med fina stränder att njuta av på ett stenkastavstånd. Upptäck mysiga stigar och klippor att promenera längs och fina elljusspår och motionsslingor att springa på. På vintern kan du njuta av härlig skidåkning i Nolbybacken bara tio minuter bort med bil.

Närservice:

I Stockvik har du nära till det mesta. Mattaffär, pizzarestaurang, förskola och skola finner du på några få minuters gångavstånd. När du vill handla mer tar du dig smidigt in till centrum för det större utbudet.

Kommunikationer

Bussförbindelserna från Stockvik och Bredsand till Sundsvalls centrum är goda. Härifrån reser du lätt och smidigt in till centrala stan på bara 15 minuter.
Mellanvägen 6

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder