Rådmansgatan 27

Östermalm , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

117 m²

Pris

Kontakta lokalförmedlaren för mer info.

Tillträde

Omgående eller enligt ök.

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Härlig lokal i två plan med butiksyta med egen ingång utan överlåtelseavgift! Fantastisk takhöjd och stora skyltfönster i butiksdelen!

En lokal med genuin gammaldags prägel från byggnadsåren men med smakfullt nyrenoverade ytskikt. 

Fastigheten
Huset färdigställdes år 1921 och byggdes om 2003. Stokab finns anslutet till fastigheten för bredbandsuppkoppling och fiber finns indraget till lokalen.

Om lokalen
Lokalytan fördelas över två våningsplan enligt följande:

Entréplanet: Här finns en butiksyta om ca 28 m² med en egen utgång mot gatan. I detta rum finns stora, vackra högresta skyltfönster med spröjs och en fantastisk takhöjd. Övrig yta i entréplanet fördelas på ett välutrustat exklusivt kök, wc samt en yta om ca 9 m² där interntrappan som förbinder det båda våningsplanen är placerad. Detta utrymme kan förslagsvis nyttjas till förvaring. Total lokalarea på entréplanet är ca 56 m².

Övre planet (1 tr): Här finns ett större rum om ca 38 m² som den nuvarande hyresgästen nyttjar som mötesrum idag. Det finns även ett mindre rum om ca 13 m² som kan nyttjas som kontor eller samtalsrum samt ett utrymme där interntrappan kommer upp. Total yta på det övre våningsplanet ca 61 m².

Lokalens fönster i butiksytan fönster vetter ut mot Rådmansgatan Lodgatan  varför möjligheten att exponera sin verksamhet eller ett varumärke för förbipasserande är goda. 

Lokalen passar utmärkt som kontor eller showroom med dess utmärkta skyltläge!

Ventilation:
Mekanisk frånluft

Övrig information

Övrigt:

Lokalen hyrs ut i andra hand under 3 år med möjlighet till förlängning och med avstående från besittningsskydd. Hyresvärden har fri prövningsrätt. Vänligen respektera att all kontakt samt visningar skall ske via mäklaren enligt hyresvärdens önskemål.

Ytor

  • Total yta:

    117 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enligt ök.

Prisinformation:

Ingen överlåtelseavgift utgår!

Hyresinformation:

Kontakta lokalförmedlaren för mer info.

Utförande

Byggår:

2021

Renoveringsår:

2003

Omgivning

Omgivning/natur:

Promenadavstånd till Humlegårdens grönskande park.

Företag i närheten:

Marbodal, Badrumsspecialisten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

På intilliggande gator och parkeringshus.

Närservice:

Hela Citys utbud av service finns i närheten såsom bank, hotell och träning. Här har Du bekvämt gångavstånd till trevliga restauranger (exempelvis Vurma, Art Café, två sushirestauranger samt en Thai take-away runt hörnet), caféer, butiker, posten och Hemköp snett över gatan.

Skyltläge:

Lokalen har ett utmärkt skyltläge ut mot Rådmansgatan och Lodgatan!

Kommunikationer

Promenadavstånd till t-banestationerna Rådmansgatan, Tekniska högskolan och Östermalmstorgs. Ett flertal busslinjer passerar i närheten och en hållplats på Birger Jarlsgatan alldeles runt hörnet. Station Stockholm Östra, terminalpunkt för Roslagsbanan, ligger även nära.
Rådmansgatan 27

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB