Klubbhusgatan 15

Centrum , Jönköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

9 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Trevligt ljust kontorsrum i markplan

Ljust och fint litet kontorsrum som ligger i trevligt kontorshotell. Gemensamt kök och wc/dusch samt konferensrum i gemensamma ytor. Centralt läge i markplan precis intill Munksjöns strand med fina promenadstråk och närhet till både centrum samt gym och Ica Maxi.

Övrig information

Övrigt:

Vid Munksjöns strand ligger Öriket, en av Jönköpings mest attraktiva kontorsfastigheter. Som ett landmärke reser sig den tolv våningar höga byggnaden med panoramautsikt över stadskärnan och Vättern.

Ytor

  • Total yta:

    9 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Våningsplan:

1

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i kv. Öriket alldeles söder om västra centrum. Med gångavstånd till Jönköpings city och 5 minuters bilväg till A6- och Solåsens köpcenter är det ett idealiskt läge för företag som gillar pulsen. Dessutom finns fina promenadstråk i området, exempelvis 5 km runt Munksjön.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I direkt anslutning till fastigheten finns parkeringsplatser både utomhus och i garage att hyra. Besöksparkering finns i anslutning till entrén.

Kommunikationer

Hit tar du dig lätt med bil, cykel eller buss. Närhet till Resecentrum med buss och tågförbindelser. Busshållplats precis utanför fastigheten.
Klubbhusgatan 15

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum