Granitvägen 9

Ljungarums Industriområde , JÖNKÖPING
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

450 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

450 kvm flexibla utrymmen nära Jönköping city - perfekt för lager, kontor och konferens

På jakt efter den perfekta lokalen för din verksamhet? Denna 450 kvm stora lokal erbjuder den optimala kombinationen av flexibilitet och bekvämlighet. Beläget på "gamla flygfältet" i Ljungarum, endast fem minuter från city, ger denna lokal dig möjligheten att växa i närheten av både E4:an och city. Med ca 250 kvm lager och 200 kvm kontor och konferensrum erbjuder den båda flexibilitet och bra möjligheter.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är belägen på Ljungarums industriområde. Med sitt centralt belägna läge är fastigheten lättillgänglig. Den rymmer en mix av tjänsteproducerande företag, lagerlokaler och kontor.

Ytor

  • Total yta:

    450 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Denna rymliga lagerlokal på markplan erbjuder en flexibel planlösning som innefattar två separata ingångar. Kontorsdelen på ca 200 kvm har ett konferensrum som ger möjligheten att hålla möten och presentationer i en dedikerad miljö samt 5 separata kontorsrum och gemensamma ytor. Lagerdelen är på ca 250 kvm och innehåller bla både pentry, omklädningsrum och dusch. Lagret har även en stor automatisk port samt en bra takhöjd på 4-5 meter vilket gör det utmärkt för pallstallage.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen på Ljungarums industriområde med närhet både till Jönköping city och Solåsens centrum. Området inrymmer handel, tjänsteproducerande företag, lättare industri och restauranger.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser till husets hyresgäster och dess besökare finns i anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Utmärkta vägförbindelser till E4:an, centrum och Asecs. Goda bussförbindelser med centrum.
Granitvägen 9

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum