Södra Strandgatan 3

Centrum , JÖNKÖPING
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

350 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Luftig lokal i Jönköpings mest centrala delar!

Lokalen är belägen på en av Jönköpings mest centrala gator, Södra Strandgatan 3. Med Jönköpings citys utbud av restauranger, butiker och gym precis utanför dörren behövs inte bilen för lunchrasten, det snabba ärendet eller träningspasset. När citypulsen kommer allt för nära inpå finner ni lugnet uppe i lokalen på våning 4. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är belägen i kv Ansvaret mitt i city och gågata med affärer och restauranger och med resecentrum inom 3 min promenad. Närhet till både Vättern och Munksjön. Sommartid finns många uteserveringar vid Hamnkanalen, Vättern och Munksjön.

Ytor

  • Total yta:

    350 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Planlösning:

Lokalens planlösning erbjuder arbetsplatser i både öppen miljö samt enskilda kontor och med ett kök som är placerat centralt i lokalen. Möjlighet finns till flera mötesrum och vikvägg i ett av mötesrummen möjliggör flexibiliteten att nyttja ett större mötesrum vid behov.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen mitt i city, gågata med affärer och restauranger och med resecentrum inom 3 min promenad. Närhet till både Vättern och Munksjön med fina promenadstråk. Sommartid finns många uteserveringar vid Hamnkanalen, Vättern och Munksjön.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage i källaren.

Närservice:

Mitt i centrum med närhet till all tänkbar service. Restauranger, vårdcentral, banker, apotek, caféer, kiosk, och butiker.

Kommunikationer

Lokalbussar i direkt anslutning samt närhet till Resecentrum med tåg och bussförbindelser.
Södra Strandgatan 3

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum