Hoppets Torg 4

Centrum , JÖNKÖPING
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

256 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Hyresledig butikslokal mitt i city

Hyresledig butikslokal mitt i centrum. Lokalen lämpar sig väl för butiks eller serviceverksamheter som söker ett centralt utgångsläge med citypulsen precis utanför dörrarna. De stora skyltfönsterna erbjuder ett mycket bra skyltläge mitt i citykärnan.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är belägen i kv Ansvaret mitt i city och gågata med affärer och restauranger och med resecentrum inom 3 min promenad. Närhet till både Vättern och Munksjön. Sommartid finns många uteserveringar vid Hamnkanalen, Vättern och Munksjön.

Ytor

  • Total yta:

    256 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Planlösning:

Lokalen är idag fördelat i en stor öppen butiksyta samt en lageryta. Möjlighet finns att anpassa lokalen utifrån din verksamhet och på så sätt vara med och förändra utformning av planlösning och ytskikt.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen mitt i city, gågata med affärer och restauranger och med resecentrum inom 3 min promenad. Närhet till både Vättern och Munksjön med fina promenadstråk. Sommartid finns många uteserveringar vid Hamnkanalen, Vättern och Munksjön.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage i källaren.

Närservice:

Mitt i centrum med närhet till all tänkbar service. Restauranger, vårdcentral, banker, apotek, caféer, kiosk, och butiker.

Kommunikationer

Lokalbussar i direkt anslutning samt närhet till Resecentrum med tåg och bussförbindelser.
Hoppets Torg 4

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser, kontor och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum