Albybergsringen 116

Albyberg , Österhaninge
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

180 m²

Pris

2 250 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

I populära Brf Albybergs Industrihotell finns nu en eftertraktad lokal till salu.

I populära Albyberg finns nu en eftertraktad lokal till salu. Lokalen har en yta om ca 180 m² fördelat över 2 plan + entresolplan om ca 40 m². Till lokalen finns två parkeringsplatser . Stor lastport i markplan ca 4x4,5m med fönster för bra ljusinsläpp och yta för egen foliering av företagsnamn eller logotype. Takhöjd: Bottenplan ca 5 m, under entresol ca 2,5m, entresolplan ca 2,5m. Entresol planet kan monteras ned och lokalen får då en genomgående takhöjd på ca 5 m på nedre planet. Separat gångdörr. Lokalerna är utrustad med ett pentry samt badrum med dusch/WC på entresol planet. Övre planet har en öppen yta när man kommer upp för trappen. Ut mot fönsterpartiet och loftgången finns ett separat kontor med pentry samt en wc. I lokalen finns en körbar garagegolvbrunn kopplad till en för fastigheten gemensam oljeavskiljare. Gårdsplanen är asfalterad, staket med grind med kodlås. Ventilation: FTX Värme: Bergvärme Lokalen passar perfekt för hantverksfirman, e-handelsföretaget, som utlämningsställe eller för företag som söker möjligheten att effektivt kombinera lager/verkstad/produktionsytor med möjliga kontorsytor. I Brf Albybergs Industrihotell är det ditt företag som äger lokalen istället för hyr, här finns det grannar du kan göra affärer och skapa synergier med. Stabil förening med låg avgift och ett tryggt ägande. Kort sagt, perfekta lokaler för dig och ditt företag. Brf Albybergs Industrihotell består av 26 st moderna lokaler som stod färdiga under sommaren 2017. Lokalerna har en perfekt placering på Albybergsringen med strategiskt läge och nära till allt. Till Haninge centrum tar det ca 5 min att köra bil. Där hittar man det mesta man kan tänka sig i serviceväg, från lunchrestauranger och butiker till post och apotek. Albyberg ligger alldeles intill järnvägen och riksväg 73, som länkar samman Stockholm med ostkustens nya storhamn i Nynäshamn. Kommunalt tar man sig med SL-buss till närliggande Jordbro station och Haninge C där pendeltåg finns i riktning mot Stockholm och Nynäshamn. Med bil tar du dig till Stockholm city och Nynäshamn på 20 minuter. Den pågående byggnationen av tvärförbindelse Södertörn möjliggör en transport mellan Albyberg och Kungens Kurva på bara 15 minuter vilket gör dess affärsstrategiska läge till ett av de bästa i Stockholmsområdet. Här finns flera stora företag inom bl.a. fordonsindustrin redan etablerade som tex Yamaha Center, KIA, Mekonomen Yehlove, Ford, Jungheinrich, Besikta, Hedin Bil, Olofsson Bil, Svensk Bilprovning m.fl. Det finns även padelhall. Avgift: 4 937 kr per månad. Moms tillkommer. (Kostnaden för värme (schablon) debiteras med 1000 kr per månad.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Industri 1 180

Ekonomi

Pris:

2 250 000 kr

Omgivning

Företag i närheten:

Lokalen har en perfekt placering på Albybergsringen med strategiskt läge och nära till allt. Till Haninge centrum tar det ca 5 min att köra bil. Där hittar man det mesta man kan tänka sig i serviceväg, från lunchrestauranger och butiker till post och apotek. Det är ca 20 km till Stockholm (Skanstull). Precis intill finns även trafikplats Jordbro med anslutning till riksväg 73 (Nynäsvägen). Haninge Kommun präglas av en stark utveckling och har nästan 85 000 invånare vilket gör den till Stockholms Läns 4e största kommun. Albyberg ligger strategiskt för dig som både söker logistiska fördelar och tillgång till nya marknader – oavsett om de finns på hemmaplan eller lite längre bort. Alldeles intill järnvägen och riksväg 73, som länkar samman Stockholm med ostkustens nya storhamn i Nynäshamn, skapar vi detta nav för framtidens affärer. Från Albyberg når du city i ena riktningen och Nynäshamn i den andra på 20 minuter med bil. Motsvarande resa västerut tar dig mot E4:an och det snabbväxande stråket kring Kungens kurva och dess angränsande handelsområden.

Kommunikationer

Albyberg ligger strategiskt för dig som både söker logistiska fördelar och tillgång till nya marknader – oavsett om de finns på hemmaplan eller lite längre bort. Alldeles intill järnvägen och riksväg 73, som länkar samman Stockholm med ostkustens nya storhamn i Nynäshamn, skapar vi detta nav för framtidens affärer. Från Albyberg når du city i ena riktningen och Nynäshamn i den andra på 20 minuter med bil. Motsvarande resa västerut tar dig mot E4:an och det snabbväxande stråket kring Kungens kurva och dess angränsande handelsområden.
Albybergsringen 116

Om Företag & Kommersiella Fastigheter

Företag och Kommersiella fastigheter är ett bolag som grundades 2008. Initialt ingick bolaget i en organisation som ägdes av Swedbank, för att sedan verka fristående. Sedan 2008 har vi genomfört både bolagsaffärer och fastighetstransaktioner från norr till söder i Sverige, vilket givit oss ett brett kontaktnät och ett omfattande kundregister. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vårt team har bl.a. erfarenhet som revisorer, fastighetsförvaltare, skatteexperter, fastighetsmäklare, uthyrare och jurister. Vänd dig till oss i förtroende. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi erbjuder två timmars fri rådgivning i ett personligt möte.

Företag & Kommersiella Fastigheter

Wallingatan 33, 3 tr

111 24 Stockholm

www.kommersiellafast.se

Fler annonser från Företag & Kommersiella Fastigheter