Lissmavägen 14

Länna Industriområde , Skogås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Övrigt
Nu finns möjligheten att hyra en uppställningsyta med skärmtak med mycket bra läge på Lissmavägen, intill Länna industriområde. Ytan är ca 150 kvm. Hyra : 12 000 kr per månad. Moms tillkommer. Tillträde omgående.

Ytor

  • Total yta:

    150 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Länna industriområde och Länna Köpcentrum är beläget ca 2min från fastigheten. I området finns flera stora aktörer etablerade. Inom 10 min bilväg från fastigheten finns bl.a. Haninge C och handelsplatsen Port 73 med ett stort urval av livsmedelsbutiker, restauranger och shopping. Bästa läge intill Länna handelsplats och industriområde, granne med Wiklunds avfall och återvinning. Fastigheten har ett mycket attraktivt läge det tar ca 4min till Nynäsvägen (riksväg 73) som ger snabb förbindelse till Haninge och Nynäshamn i söder och Farsta, Gullmarsplan och Södra länken i norr.

Företag i närheten:

Länna industriområde och Länna Köpcentrum är beläget ca 2min från fastigheten. I området finns flera stora aktörer etablerade. Inom 10 min bilväg från fastigheten finns bl.a. Haninge C och handelsplatsen Port 73 med ett stort urval av livsmedelsbutiker, restauranger och shopping.

Kommunikationer

Från fastigheten och söderut nås väg 259, Haningeleden, på två minuter. Denna väg utgör snabbförbindelse till Huddingevägen och Huddingecentrum på dryga 13 min ca 11km och vidare till E4/E20. Via Huddingevägen kommer man bland annat till Älvsjö och Årsta i norr och Flemingsberg och Tumba i syd.
Lissmavägen 14

Om Företag & Kommersiella Fastigheter

Företag och Kommersiella fastigheter är ett bolag som grundades 2008. Initialt ingick bolaget i en organisation som ägdes av Swedbank, för att sedan verka fristående. Sedan 2008 har vi genomfört både bolagsaffärer och fastighetstransaktioner från norr till söder i Sverige, vilket givit oss ett brett kontaktnät och ett omfattande kundregister. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vårt team har bl.a. erfarenhet som revisorer, fastighetsförvaltare, skatteexperter, fastighetsmäklare, uthyrare och jurister. Vänd dig till oss i förtroende. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi erbjuder två timmars fri rådgivning i ett personligt möte.

Företag & Kommersiella Fastigheter

Wallingatan 33, 3 tr

111 24 Stockholm

www.kommersiellafast.se

Fler annonser från Företag & Kommersiella Fastigheter