Flintyxegatan 9

Fosie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 520 m²

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Välkommen till denna fantastiska fastighet upplåten på tomträtt som erbjuder enastående potential för fastighets företagare. Beläget i den företagsamm

Fastigheten, upplåten på tomträtt, erbjuder två väletablerade hyresgäster: ett framgångsrikt bageri på 1069 kvm och en lokal för hundaktivering på 288 kvm, samt 163 kvm lagerutrymme. Byggnaden är uppförd i etapper från år 1976 med platta på mark, stomme av trä/stål, fasad av plåt och tak av papp. Uppvärmning av bageriet sker via hyresgästens egen produktion. Hundaktiveringslokalen uppvärms via Värmepump/FTX. Sammantaget erbjuder denna fastighet en unik möjlighet att förvärva en mångsidig och lönsam investering i ett av Malmös mest eftertraktade områden. Med två etablerade hyresgäster. Fastigheten är upplåten med tomträtt t o m 2027-01-01, Malmö Stad.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Industri 1 1 069
Övrigt 1 288
Övrigt 1 163
Tomtarea 3 566

Ekonomi

Driftskostnad:

130 754 /år

Hyresintäkter:

1 401 957 /år

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bronsspannen 11

Teknisk information

Byggnad: 1

Byggår: 1976

Beskrivning: Ett framstående bageri med en stadigt växande kundbas är en av hörnstenarna i denna fastighet. Med sina 1 069 kvm erbjuder bageriet en imponerande plats för produktion, vilket skapar en god förutsättning för en god produktion. Bageriet har flera välkända kunder inom dagligvaror. Total uthyrbar area är ca 1 520 kvm fördelat på tre lokaler. Dessutom finns en väl inrättad lokal för hund aktivering på 288 kvm, vilket utgör en perfekt kompletterande verksamhet. Utöver ovan nämnda hyresgäster finns även ett uthyrt lager om ca 163 kvm. Lagret hyrdes ut under våren 2024 på ett nytecknat avtal. Läget är en av de stora fördelarna med denna fastighet. Med enkel tillgänglighet och generösa parkeringsmöjligheter, inklusive ca 20 p-platser på tomten, är det bekvämt för både personal och besökare.

Grund: Platta på mark

Stomme: Delvis trä, delvis stål

Bjälklag: Betong och stål

Fasad: Plåt

Tak: Plåt

Fönstertyp: 3-glas

Ventilation: FTX och mekanisk ventilation

Vatten/avlopp: Kommunalt

Uppvärmning: Luftvatten värmepump, direktverkande el samt luft/luft värmepump

Omgivning

Omgivning/natur:

Fosie ligger på ett strategiskt läge mellan den Inre och Yttre Ringvägen och anslutande leder. Här finns en aktiv företagskultur med ca 10 000 arbetsplatser och 300 företag. Centrala Malmö nås på ca 15 min med bil och busshållplats finns inom gångavstånd från fastigheten.

Flintyxegatan 9

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor