Bronsåldersgatan 4

Fosie , MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

270 m²

Hyra

1 230 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor om 270 kvm på smidigt läge!

Nu finns det möjlighet att hyra kontor om 270 kvm i Fosie. Lokalen är idag rumsindelad men det finns möjligheter att anpassa lokalen efter behov. Fastigheten är belägen på ett smidigt läge och nås enkelt från både inre- och yttre ringvägen. Till lokalen kan ca 10 parkeringsplatser ges.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 270 270 1 230

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1230

Omgivning

Omgivning/natur:

Fosie industriby är det största verksamhetsområdet i Malmö med drygt 300 företag för handel och industri. Området är beläget sydost om Malmö och började utvecklas i början av 1970-talet. De anslutande industriområdena Elisedal, Jägersro och Fredriksberg brukar även räknas till Fosie. Närheten till Yttre Ringvägen gör resandet smidigt, både till Köpenhamn och mot Lund och Kristianstad från detta företagsområde. På Jägersro Center finns service såsom bank, systembolag, livsmedel mm samt ett större utbud av restauranger.

Bronsåldersgatan 4

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor