Jägershillgatan 18B

Jägersro , MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 040 m²

Hyra

1 550 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor med utsikt

Lokalens yta är idag på ca 1 040 kvm men går att dela av till två lokalen med minsta yta om ca 430 kvm. Lokalen finns på våning 4.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 040 1 040 1 550

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

1550

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten har ett strategiskt läge och ligger i närheten av Jägersro och Jägersro Center. Jägersro är ett etablerat handels- och industriområde med ett flertal butiker nära till hands. I närheten finns industrier, lager och bostäder. Även närhet till Fosie Industriområde och Elisedal.

Närservice:

Stort utbud av service på Jägersro Center med handel, livsmedel, restauranger, service och nöjen.

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter via både Inre Ringvägen och Yttre Ringvägen/E65:an. I närheten av fastigheten finns busshållplats med stadsbuss.
Jägershillgatan 18B

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor