Bergsgatan 20

Möllan , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

630 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg

Unik möjlighet i hjärtat av Möllevången - Bergsgatan 20, Malmö

Upptäck potentialen i denna fantastiska lokal, belägen i det pulserande Möllevången. Med en enastående placering på Bergsgatan 20, erbjuder denna ljusa och öppna lokal en oslagbar möjlighet för din nästa verksamhet.

Ljus och luftig atmosfär: Stora fönster längs Bergsgatan och Barkgatan fyller lokalen med naturligt ljus, vilket skapar en inbjudande och inspirerande atmosfär. Den öppna planlösningen ger dig flexibiliteten att skapa det perfekta utrymmet för din vision.

Mångsidighet i användning: Oavsett om du drömmer om att öppna en unik butik, skapa en konstutställning, etablera ditt kontor eller eventfirma, är denna lokal redo att anpassas efter dina behov. Två separata ingångar möjliggör smidig tillgång och möjliggör en mångfald av verksamheter.

Flexibel planlösning: Lokalen presenterar en varierad planlösning med en stor öppen yta och flera rum i olika storlekar. Detta ger dig möjligheten att skapa olika sektioner som passar din verksamhet bäst. Pentry, toaletter och förråd är redan integrerade för att möta dina dagliga behov.

Central placering: Med Bergsgatan 20 som din adress, får du en central och synlig position i Malmö. Närheten till Möllevången, Triangelns tågstation och köpcenter får ni tillgång till ett pulserande samhälle och en ständigt växande publik.

Denna lokal väntar på att förvandlas till nästa framgångsrika verksamhet. Kontakta oss nu för att boka en visning och låt din företagsvision bli verklighet på Bergsgatan 20!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    630 m2

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Mötesrum
Skyltfönster
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

1

Planlösning:

Öppen planlösning med större rum.

Omgivning

Omgivning/natur:

Charmigt och pulserande.

Företag i närheten:

Teaterhögskolan, Massive Entertainment, Soi 29, Scania Bar, Vårdcentralen Eden med flera

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i närområdet.

Närservice:

Allt Malmö city kan erbjuda.

Skyltläge:

Mycket bra. Väl synligt från trafikerade Bergsgatan.

Kommunikationer

Väldigt goda.
Bergsgatan 20

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner