Kungsgatan 6

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

800 - 2 090 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Rymlig kontorslokal på Kungsgatan 6 i centrala Malmö!

Välkomna till detta kontor på Kungsgatan 6 i centrala Malmö. Det är en rymlig och flexibel lokal med en yta på 2090 kvadratmeter. Lokalen är belägen på en strategiskt bra plats i staden, vilket gör den lättillgänglig för både anställda och besökare.

Lokalen är utformad för att skapa en bekväm och produktiv arbetsmiljö. Den har stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en trevlig atmosfär. Det finns även fönster som vätter in i huskroppen vilket skapar en ljus och luftig känsla i lokalerna.

Lokalen hyrs ut i sin helhet, alternativt så finns det gott om utrymme för att dela av lokalen efter behov, se bifogad planritning. Det finns även gemensamma utrymmen som loungeområden och konferensrum.

Lokalen är utrustad med moderna bekvämligheter och faciliteter för att möta era behov. Förutom den generösa ytan får ni även tillgång förmånliga anslutningar till kollektivtrafik, inklusive närhet till busshållplatser och tågstationer. Det finns också flera parkeringsplatser att hyra för de anställda i huset. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 800 2 090

Ytbeskrivning

Kontoret hyrs ut i sin helhet eller delas av enligt bifogad planritning.

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Reception
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

Curamet AB, Grip Fastighetsmäkleri, Pantbanken Malmö, AEB Software Consultancy and Services.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns flera parkeringsplatser i huset samt i närområdet.

Närservice:

Här sitter ni i centrala Malmö med ett stort serviceutbud i form av restauranger och butiker ett kliv utanför dörren.

Kommunikationer

Direkt närhet till flera kollektiva avgångar.
Kungsgatan 6

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner