Amiralsgatan 6

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

120 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Restaurang & café

Charmig lokal med platsbyggda möbler - perfekt för caféverksamhet!

Unik lokal på 120 kvm, belägen på bästa läge på Amiralsgatan. Här hittar du en charmig lokal med platsbyggda möbler och med stora skyltfönster placerade mot Amiralsgatan. Lokalen som tidigare har använts som del av en restaurang passar perfekt för caféverksamhet. Lokalen, som ligger en halv trappa ner, har en stor del med plats för servering samt en trevlig och välkomnande serveringsdisk precis innanför dörren. Utanför finns det möjlighet till en mindre uteservering längst fasaden 

I området finns det mycket boende samt större kontor. Mitt emot lokalen finner du busshållplats. Har har du även gångavstånd till Malmö city.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    120 m2

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Omklädningsrum
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utförande

Planlösning:

Blandad planlösning.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i närheten

Närservice:

Allt i Malmö City

Skyltläge:

Mycket bra

Kommunikationer

Mycket goda
Amiralsgatan 6

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner