Stora Nygatan 38

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

91 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Charmig lokal med mycket karaktär på centralt läge i Malmö! Se 360-visning för full upplevelse.

Välkommen till denna charmiga lokal belägen på den historiska Stora Nygatan 38 i Malmö. Med en yta på generösa 91 kvm erbjuder denna lokal en perfekt kombination av traditionell karaktär och moderna bekvämligheter.

När du kliver in i denna unika lokal möts du av en ombonad atmosfär och en välbevarad charm. De vackra trägolven och höga taket ger en känsla av rymd och karaktär.

Direkt utanför dörren finner ni en välbevarad innergård med mycket rörelse - perfekt under vår och sommar med en AW på populära Liket Bar. 

Läget på Stora Nygatan 38 är perfekt för din verksamhet med närhet till stadens bästa restauranger, butiker och kulturella sevärdheter. Här har du också goda kommunikationsmöjligheter med närliggande kollektivtrafik och gångavstånd till centralstationen.

Missa inte chansen att hyra denna charmiga lokal - kontakta oss redan idag för att boka en visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    91 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Omklädningsrum
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Närhet till gröna parker och vacker natur.

Företag i närheten:

Panduro, Synsam, SATS, Capio, Akademibokhandeln med flera

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i närområdet.

Närservice:

Allt Malmö city har att erbjuda.

Kommunikationer

Väldigt goda möjligheter i området med flera kollektiva avgångar utanför dörren.
Stora Nygatan 38

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner