Rundelsgatan 16

Caroli , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

248 m²

Hyra

1 925 kr/m²/år. Varmhyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Ta chansen - modernt kontor på Rundelsgatan 16 i Malmö!

Välkommen till denna moderna kontorslokal belägen på den centrala och eftertraktade adressen Rundelsgatan 16 i Malmö. Med en imponerande yta om 248 kvadratmeter erbjuder detta kontor en perfekt miljö för att skapa en trivsam arbetsplats.

Den ljusa och öppna planlösningen ger utrymme för kreativitet och samarbete, med generösa ytor för både individuellt arbete och mötesrum. De stora fönstren ger naturligt ljus och en fantastisk utsikt över staden.

Kontoret är utrustat med moderna faciliteter och högkvalitativa materialval, vilket skapar en stilren atmosfär. Här finns även tillgång till en gemensam lounge- och köksdel, perfekt för pauser och informella möten.

Lokalen har en strategiskt bra placering med närhet till kommunikationer, restauranger och andra bekvämligheter, vilket gör det till en idealisk plats för din verksamhet att växa och utvecklas.

Missa inte chansen att etablera din verksamhet i denna lokal - kontakta oss redan idag för mer information och för att boka en visning.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    248 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

1925

I hyran ingår:

Värme

Hyresinformation:

Varmhyra

Utförande

Våningsplan:

2

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Området kännetecknas av moderna bostäder, kontorsbyggnader och en stor shoppinggalleria, Caroli City, som erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och nöjesaktiviteter. Med närhet till centralstationen är det lätt att ta sig hit med kollektivtrafik och området är även väl anslutet till stadens övriga delar.

Företag i närheten:

Caroli Trafikskola, Apotek Hjärtat, Max Mathiessen.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns i fastigheten.

Närservice:

Ni hittar Caroli Köpcenter i området med dess utbud på butiker, restauranger och caféer. En kort promenad bort hittar ni även St Gertrud med flera trevliga restauranger och nöjesaktiviteter.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge med trafikerade vägar utanför.

Kommunikationer

Gångavstånd till Malmö Centralstation samt bussavgångar utanför dörren.
Rundelsgatan 16

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner