Sparres Väg 4

BRO
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

61 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Modern och ljus lokal med attraktivt läge

Missa inte chansen till denna moderna lokal på 61 kvm. Här får du bra exponeringsyta med ett attraktivt läge i nya Brogårdsstaden. Lokalen har gott om ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck och den generösa takhöjden. Här får du vara med och designa ditt egna utrymme och ytan passar utmärkt för till exempel hantverk, kontor, café, service, samlings- eller utställningsverksamhet. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    61 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Brogårdsstaden är en av tre nya stadsdelar i Bro och närområdet expanderar i full fart. Sparres väg har under det närmsta året utvecklats med att idag inhysa restauranger, frisör och en närlivs. Området runt omkring består av ca 1500 hushåll och antalet fortsätter öka i snabb takt.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns att hyra från Balder i nära anslutning till lokalen. Längs gatorna finns även gott om parkering för besökare.

Närservice:

I Bro Centrum finner du ICA Supermarket, apotek, bibliotek och restauranger. Lite längre bort finner du Skällsta Industriområde där finns Willys, butiker och gym.

Kommunikationer

Med bussen bara ett stenkast från lokalen kan du ta dig till Bro station på endast 8 minuter. Därifrån når man Stockholms central på 35 minuter med pendeltåget. Är du bilburen tar du dig smidigt ut på E18.
Sparres Väg 4

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder