Dragrännan 25

Bålsta , Bålsta
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

440 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg
  • Övrigt

Egen fastighet med generösa utomhusytor om ca 1800 kvm för uppställning eller parkering!

Egen fastighet med generösa utomhusytor om ca 1800 kvm för uppställning eller parkering! Här ges möjligheten att hyra en egen fastighet i ett plan med bra läge i Draget, granne med Skanska. Byggnadens konstruktion erbjuder flexibelt användningsområde och ytan kan delas på flera hyresgäster/verksamheter om så önskas. Lager/verkstadsytorna kan expanderas inom lokalen. Lokalen är välhållen med nymålade väggar. Tillträde omgående eller enligt ök.

Ytor

  • Total yta:

    440 m2

Utförande

Byggår:

1990

Omgivning

Omgivning/natur:

Lugnt läge men nära till E18 samt handelsområdet som ligger intill. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 50 kilometer söder om Uppsala och 50 kilometer nordväst om Stockholm.

Vägbeskrivning:

Området / lokalen är strategiskt placerat intill E18 vid avfart Draget. Snabb access till E18, det tar ca 12 minuter till Stäket och Rotebroleden som förbinder till E4.

Dragrännan 25

Om Företag & Kommersiella Fastigheter

Företag och Kommersiella fastigheter är ett bolag som grundades 2008. Initialt ingick bolaget i en organisation som ägdes av Swedbank, för att sedan verka fristående. Sedan 2008 har vi genomfört både bolagsaffärer och fastighetstransaktioner från norr till söder i Sverige, vilket givit oss ett brett kontaktnät och ett omfattande kundregister. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vårt team har bl.a. erfarenhet som revisorer, fastighetsförvaltare, skatteexperter, fastighetsmäklare, uthyrare och jurister. Vänd dig till oss i förtroende. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi erbjuder två timmars fri rådgivning i ett personligt möte.

Företag & Kommersiella Fastigheter

Wallingatan 33, 3 tr

111 24 Stockholm

www.kommersiellafast.se

Fler annonser från Företag & Kommersiella Fastigheter