Tyresö Centrum

Centrum , Tyresö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

80 - 100 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Övrigt

Hyr kafélokal i ett mycket bra läge i Tyresö Centrum

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 80 100

Utförande

Byggår:

2023

Planlösning:

Välkommen att bli granne med bland annat Coop i Tyresö Centrum. Ett perfekt läge för kafé där många kunder passerar dagligen.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Välkommen till Tyresö Centrum! Centrumet ligger i hjärtat av Tyresö och är lättillgängligt mycket tack vare den direkta anslutningen till busstorget. Mitt i centrum ligger kommunhuset.

Parkeringsmöjligheter/garage:

För den som tar sig hit med bil gäller fri parkering i tre timmar med p-skiva på någon av våra 850 parkeringsplatser.

Närservice:

Bland butikerna finns välkända kedjor som KappAhl och Clas Ohlsson men även lokalt etablerade butiker. I centrum finns två stora dagligvarubutiker: Ica Kvantum och Coop. Förutom shopping finns möjlighet att pausa med en kopp kaffe eller en bit mat hos någon av våra trevliga serveringar.

Kommunikationer

Med busshållsplatser precis utanför Pressbyrån går det lätt att ta sig hit kommunalt. Det är cirka 15 minuters resväg till Gullmarsplan.
Tyresö Centrum

Om Skandia Fastigheter

”Rum för fler” säger en del om vårt erbjudande. Vi skapar rum där ni kan skapa tillsammans, och där samarbetet kan nå nya höjder. Men kanske hade det lika gärna kunnat vara ”rum för er”, eftersom vi formar dem tillsammans, så att de blir rätt för just er. Oavsett vilket, så är det viktigaste att er arbetsplats ger er de bästa förutsättningarna för att växa. Och när ni gör det, har vi rum för fler. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 129 fastigheter – eller 1,2 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna och med ett sammanlagt värde av cirka 67 miljarder kronor. Med 160 medarbetare skapar och förvaltar vi rum för fler, och i slutändan ska det ge en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,4 miljoner ägare.

Skandia Fastigheter

Box 7063 Jakobsbergsgatan 22

103 86 STOCKHOLM

www.skandiafastigheter.se

Fler annonser från Skandia Fastigheter