Kungsgatan 46A

Centrum , Kristinehamn
PDF Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
PDF
Yta

1 029 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal längs med gågatan i Kristinehamn

Längs med gågatan i centrala Kristinehamn med stora skyltfönster ut mot gatan finner ni denna butikslokal om ca 1 029 kvm. Här får du en lokal i A-läge med väletablerade butiker som granne och ett stort kundflöde utanför entrén.

Butikslokal i A-läge längs gågatan i Kristinehamn!

Denna butikslokal på cirka 1 029 kvadratmeter är belägen längs gågatan i centrala Kristinehamn. Den erbjuder stora skyltfönster som vetter ut mot gatan och ligger i omedelbar närhet av väletablerade butiker, vilket garanterar ett stort kundflöde utanför entrén. Det finns gott om parkeringsmöjligheter i närområdet, med den närmaste parkeringen bara 20 meter från entrén.

Lokalen är flexibel och kan anpassas efter era behov, med möjlighet till diskussion med fastighetsägaren angående hyresnivå och avtalslängd. Det är värt att notera att hyran inkluderar kostnader för värme.

Kristinehamn är en stad utan köpcenter, vilket gör att handeln naturligt riktas mot stadskärnan. Enligt senaste statistik från Cityindex, från 2022, uppgår handelsomsättningen i stadskärnan till cirka 150 miljoner kronor, vilket innebär en ökning med 2,8% jämfört med föregående år. Här står stadskärnan för hela 23% av handeln i Kristinehamn, en andel som är högre än genomsnittet för andra medelstora städer i landet.

Kristinehamn har ett växande och mångsidigt näringsliv med många små och medelstora företag. Under 2020 fattades beslut om att återuppbygga regementet A9, vilket kommer att generera cirka 350 nya arbetstillfällen med start från 2022. Staden huserar högteknologiska företag som Kongsberg Hydrodynamic Research Center, där ingenjörskonsten är på högsta nivå. Det finns också en lång tradition inom stål- och metalltillverkning med företag som Albin Components och Scana Steel, samt inom kemi- och pappersindustrin med företag som Akzo Nobel och Nordic Paper.

Kristinehamn, beläget vid Vänerns norra strand mellan Stockholm och Oslo, är en skärgårdskommun. Kristinehamns kommun har cirka 24 000 invånare och har välutvecklade kommunikationer, både inom staden och med omvärlden, inklusive E18 och järnvägsförbindelser till Stockholm och Oslo.

 

Ytor

  • Total yta:

    1029 m2

Kungsgatan 46A

Om Real Advice

Real Advice är en mäklarbyrå med specialistkompetens inom kommersiella fastigheter. Vår rådgivning baseras på 25 års erfarenhet av finans- och fastighetsmarknaden och kännetecknas av entreprenörsanda, yrkesstolthet och affärsmannaskap. Till oss vänder sig kunder som ställer lite högre krav på sin rådgivare, kunder som uppskattar och förstår värdet av professionell kompetens, kvalificerad rådgivning och ett engagemang utöver det vanliga. Vi erbjuder professionell kompetens och kvalificerad inom fastighetsförmedling, lokalförmedling och bostadsrättsombildning. Våra kunder är allt ifrån mindre lokala fastighetsägare till börsnoterade fastighetsbolag, institutionella investerare och hela den offentliga sektorn.

Real Advice

Tullhusgatan 1B

652 26 Karlstad

Fler annonser från Real Advice