Krukmakargatan 37A

STOCKHOLM
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

130 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Bra läge med kommunikationer och grönområde runt hörnet!

Lokal i markplan belägen i välskött fastighet precis intill zinkesdamm med kort promenad till tunnelbana. Lokalens läge i huset är väldigt nära fastighetens entrén direkt intill vänster. Planlösning med sju rum i olika storlekar samt mindre samvaroytor intill pentry och i korridor. Här finns två mc varav den ena med dusch samt mindre förråd. Här sitter man på den grönskande delarna av Södermlam med Tantolunden och sjöpromenader runt hörnet men ändå med närhet till kommunikationer.

Ytor

  • Total yta:

    130 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

1

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Närservice:

All tänkbar service i det direkta närområdet samt gångavstånd till Tantolunden och de populära uteserveringarna under sommarhalvåret.

Kommunikationer

Belägen ett stenkast från Mariatorget och bra kommunikationer direkt runt knuten. Här går grön tunnelbanelinje samt flertalet bussar.
Krukmakargatan 37A

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder