Bredbandet 1

Varsvsholmen , Kalmar
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

28 - 1 400 m²

Hyra

Kontakta Croisette

Tillträde

enligt ö.k

Beskrivning

  • Kontor

Välkomna till Varvsholmen!

På Varvsholmen välkomnas du varje dag av entreprenörsdriva företag och här blir du del av den ständiga pulsen som slår!ö Befintliga ytor erbjuder idag ett flexibelt utbud av både större kontor öppna lösningar samt mindre kontorslösningar. Utöver detta bjuder Varvsholmen på bra parkeringsmöjliigheter, konferenslokaler av världsklass och en hejdundrande utsikt mot Ölandsbron

För mer information eller visning kontakta Croisette!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 28 1 400

Bekvämligheter

Besöksparkering
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Kundparkering
Parkering
Restaurang
Telefonbås
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

enligt ö.k

Hyresinformation:

Kontakta Croisette

Bredbandet 1

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner