Dösebackevägen 5

Hagbygärde , Kalmar
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 147 m²

Hyra

Kontakta Croisette

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Övrigt

Kanonläge för både citylogistik, lager eller handel.

Välkomna till Dösebackevägen 5 i Kalmar. Nu kan vi erbjuda en lokal om cirka 3200kvm kvadratmeter på centralt bra läge med god kommunikation med övriga staden samt av och påfarter till E22:an. 

Lokalerna ska möta dagens krav, noga genomtänkt för att maximera effektivitet och prestanda. Detta är inte bara en plats för effektiv hantering av gods utan också en möjlighet att skapa framtidens logistikmiljö. Här sträcker sig flexibiliteten längre då du har möjlighet att skapa eller forma ytorna efter behov. Fastigheten möjligör allt från handel till logistik och Industri.

Destinationen bär på en välbekant historia, tidigare hem åt snabbgross, vilket ger en extra dimension av pålitlighet och effektivitet. Den strategiska placeringen erbjuder närhet till E22:an, nåbar på bara några minuter, och promenadavstånd till stadens centrum. Detta innebär inte bara smidiga transportvägar utan också en dynamisk arbetsmiljö för ditt team. I kombination med de mycket generösa rangerytorna och närheten till lastområdet skapas en optimal plats för många typer av verksamheter.

  • 3 147 kvm
  • Modernisering för ökad effiktivitet
  • Upptill 8 lasthus
  • Närhet till E22:an
  • Generösa rangerytor, i direkt anlsutning till lastområde

För mer information om möjligheten, och för visning - kontakta Croisette.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    3147 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Serverrum
Skyltfönster
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Hyresinformation:

Kontakta Croisette

Utförande

Planlösning:

Se bifogade filer för planlösning.

Omgivning

Företag i närheten:

Epiroc, Optimera, Dahl, Kalmar Kommun, DSV, Netonet.

Skyltläge:

Fastigheten är belägen på Dösebackevägen och syns bäst från E22:n

Dösebackevägen 5

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner