Franska vägen 11

Berga industriområde , Kalmar
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

103 - 720 m²

Hyra

Tillträde

Enligt ö.k.

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Välkommen till franska vägen 11 - här finns det möjlighet att skapa kontor utifrån er verksamhets preferenser.

I kontoret som ligger på entreplan finns det bra ytor för anpassning, totalt uppgår kontorytan till ca 720 kvm som går att fördela om minst 103kvm och uppåt. Till fastigheten och i dess närhet finns det bra med parkeringsmöjligheter samt tillgång till elbilsplats.

För att enkelt kunna bygga en bra dynamik på arbetsplatsen växlar kontoren mellan öppna landskap, egna kontgorsrum samt mötesrum  Samtliga kontor har tillgång till pentry, WC/RWC och gedigna förvaringsmöjligheter.

För mer info kontakta Croisette 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 103 720

Bekvämligheter

Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Serverrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt ö.k.

Utförande

Planlösning:

Finns att tillgå.

Franska vägen 11

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner