Centralvägen 5

Solna , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

90 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Centralvägen 5: Fantastisk kontors- och butikslokal om 90 kvm precis vid Solna Centrum!

Välkommen till denna trevliga kontors- och butikslokal på Centralvägen 5 i Solna! Med generösa 90 kvadratmeter i öppen planlösning erbjuder denna plats en perfekt möjlighet att skapa din drömarbetsplats eller butik, endast ett stenkast från det pulserande hjärtat av Solna Centrum. Här får du inte bara en praktiskt belägen lokal utan också en modern och flexibel arbets- eller försäljningsyta. De ljusa och luftiga utrymmena ger dig möjlighet att skapa en inspirerande arbetsmiljö eller en attraktiv butiksmiljö som lockar kunderna. Tack vare närheten till Solna Centrum har du enkel tillgång till ett brett utbud av butiker, restauranger och kollektivtrafik. Detta är en plats där din verksamhet kan växa och blomstra. Så ta chansen att göra din verksamhet synlig i Solna och skapa en arbetsplats som du och dina kunder kommer att älska. Hör mer än gärna av dig för mer information alternativt om du skulle vilja se lokalen på plats!

Ytor

  • Total yta:

    90 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Vi lokalen omges du av moderna affärsbyggnader och grönskande parkområden. Precis intill finns Solna Centrum med butiker, restauranger och kommunikationer.

Närservice:

Inne i Solna Centrum finner du allting från shopping, restauranger och matbutiker.

Kommunikationer

Ca. 200 meter från lokalen finner du Solna Centrums tunnelbanestation (blå linjen), samt Solna Centrums busstation.
Centralvägen 5

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA