Centralvägen 7

Solna , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

46 m²

Hyra

2 500 /m²/år. Utöver hyran tillkommer fastighetsskatt 259 kr/m² och år, Avfallshantering 26 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Underbar kontorslokal om 46 kvm intill Solna Centrum!

Varmt välkommen till Centralvägen 7! Hör möts du av en mindre kontorslokal om ca. 46 kvm som består utav en stor öppen arbetsyta med eget pentry och WC. Lokalen passar perfekt för dig med ett mindre bolag, alternativt om du behöver ytterligare en yta för din kontorsverksamhet. Månadshyra inkl. ovan: 10 676:- exkl. moms. Med närhet till Solna Centrum innebär också att du har en mängd restauranger, butiker och andra bekvämligheter inom räckhåll för att underlätta din arbetsdag. Dessutom gör de utmärkta kollektivtrafikförbindelserna det enkelt för dina anställda och kunder att nå kontoret. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och/eller en personlig visning av lokalen!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 46 2 500

Bekvämligheter

Kök/pentry
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

2500

Hyresinformation:

Utöver hyran tillkommer fastighetsskatt 259 kr/m² och år, Avfallshantering 26 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Utförande

Planlösning:

En stor öppen kontorsyta, samt pentry och WC.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Vid lokalen omges du av moderna affärsbyggnader och grönskande parkområden. Precis intill finns Solna Centrum med butiker, restauranger och kommunikationer.

Närservice:

Inne i Solna Centrum finner du allting från shopping, restauranger och matbutiker, det mesta i form av service som efterfrågas!

Kommunikationer

Ca. 200 meter från lokalen finner du Solna Centrums tunnelbanestation (blå linjen), samt Solna Centrums busstation.
Centralvägen 7

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA