Centralvägen 1

Solna , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

174 m²

Hyra

2 500 /m²/år. Ej specificerad: fastighetsskatt 259 kr/m² och år, Avfallshantering 26 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal om 174 kvm vid Solna Centrum med utmärkta kommunikationer!

Varmt välkommen till Centralvägen 1! Denna kontorslokal på markplan är den ultimata platsen för din företagsverksamhet med sina två generösa plan. Beläget strategiskt nära Solna Centrum och med utmärkt anslutning till bussar och tunnelbana, är detta den optimala platsen för effektivitet och tillgänglighet. Här möts du av en kontorslokal i hörnläge med närhet till både kommunikationer och service i form av Solna Centrum. Ytan i markpan uppgår till ca 114 kvm, och kv 60 kvm. Lokalen är uppdelad på två plan med goda utrymmen för både möten och kontorsrum, samt en mer öppen planlösning. Lokalen erbjuder en flexibel arbetsmiljö som kan anpassas efter dina behov. Den öppna planlösningen på övervåningen skapar en ljus och välkomnande atmosfär som främjar samarbete och produktivitet. På nedre plan finns utrymme för mer avskilt arbete och mötesrum samt duschar och omklädningsrum. Med närhet till Solna Centrum innebär också att du har en mängd restauranger, butiker och andra bekvämligheter inom räckhåll för att underlätta din arbetsdag. Dessutom gör de utmärkta kollektivtrafikförbindelserna det enkelt för dina anställda och kunder att nå kontoret. Varmt välkommen att höra av dig för en personlig visning!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 174 2 500

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

2500

Hyresinformation:

Ej specificerad: fastighetsskatt 259 kr/m² och år, Avfallshantering 26 kr/m² och år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Omgivning

Omgivning/natur:

Vid lokalen omges du av moderna affärsbyggnader och grönskande parkområden. Precis intill finns Solna Centrum med butiker, restauranger och kommunikationer.

Närservice:

Inne i Solna Centrum finner du allting från shopping, restauranger och matbutiker.

Kommunikationer

Ca. 200 meter från lokalen finner du Solna Centrums tunnelbanestation (blå linjen), samt Solna Centrums busstation.
Centralvägen 1

Om Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

KWPA förmedlar kommersiella lokaler och fastigheter i hela StorStockholm. Vi hjälper dig och ditt företag att hitta hem till nya lokaler, och fastighetsägare finna nya hyresgäster. Vi hjälper även till med rådgivning för såväl hyresvärdar som hyresgäster och utför även hyresbedömningar och värderingar av lokaler samt fastigheter.

Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA

Riggvägen 8

178 51 Ekerö

www.kwpa.se

Fler annonser från Korhonen Wedin Property Advisors AB/ KWPA