Jungmansgatan 12

Västra hamnen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

224 - 540 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Här finns kontorslokalerna med Öresundsutsikt som tar din verksamhet till en helt ny nivå!

World Trade Center på Jungmansgatan ligger strategiskt i Västra Hamnen, med fantastisk utsikt över Öresund och med gott om service och restauranger i närområdet. I fastigheten finns en bemannad reception och allt från coworking och kontorshotell till lite större kontor, till mindre butiker, Restaurang Eatery och Café Gateau. I fastigheten erbjuder vi även egen konferensservice i moderna konferenslokaler som samtliga hyresgäster dessutom kan hyra till medlemspris. Hyresgäster får också via WTC Klubb tillgång till utbildningar, frukostseminarier och nätverkande lokalt och globalt. World Trade Center erbjuder en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk som passar just dina behov. Här finnar man moderna kontorslokaler med härlig rymd (ca 3 m i takhöjd) och generösa ljusinsläpp. Vita, väggar, grå textilmatta, helkalklaklade toaletter och ett fullt utrustat kök med utsikt över Öresund. Byggnaden har två olika möblerade takterrasser, och även en sportdepå med omklädningsskåp och duschar. Denna lokal på ca 540 kvm kan även delas upp i mindre lokaler. Ett förslag på en möjlig uppdelning i två mindre lokaler på ca 224 kvm respektive ca 303 kvm går att se bredvid rubriken Dokument, där även en lokalritning på helheten finns.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 224 540

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

4

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns flertalet gatuparkering i närområdet liksom laddstolpar, men även viss tillgång till platser i varmgarage i huset.

Närservice:

I din omedelbara närhet finns ett stort utbud av både restauranger och caféer, ICA Maxi, apotek, frisör, hotell, bank m.m. I grannfastigheten ligger även en större padelanläggning i vilken medlemmar får rabatter.

Kommunikationer

Busshållplats finns utanför fastigheten med direktbussar till Malmö Centralstation. Om du cyklar så har vi även en helt ny sportdepå i källarplan, utrustat med cykelverkstad och duschar. Har du ingen egen cykel så finns flera Malmö-by-bike-stationer i närområdet.
Jungmansgatan 12

Om World Trade Center

Om World Trade Center World Trade Center erbjuder ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Varje dag utvecklas mängder av målinriktade människor, deras affärer och företag på World Trade Center. Skälet till det är vår unika mix av flexibla kontorslösningar, smarta servicekoncept och affärsdrivande nätverk, både lokalt och globalt. World Trade Center erbjuder allt från en postbox till coworking, kontorshotell och egna kontor. World Trade Center drivs på licens från World Trade Centers Association där Granitor Properties äger licensen för WTC i Malmö, Lund och Helsingborg.

World Trade Center

Jungmansgatan 12

211 11 Malmö

www.wtcmalmolundhelsingborg.se

Fler annonser från World Trade Center