Skeppsgatan 19

Västra hamnen , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

797 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal med havsutsikt i en byggnad med service som tar din verksamhet till en helt ny nivå!

World Trade Center på Skeppsgatan ligger strategiskt i Västra Hamnen, precis i kanten av centrala Malmö City. Här kan du hyra allt från coworking kontor och kontorshotell till hela våningsplan. Vi erbjuder en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. Det finns också möjlighet att nyttja våra andra World Trade Center-kontor de dagar du vill ha kundmöte på annan ort eller bara byta arbetsmiljö! Utnyttja mötesrum, konferenslokaler och vår bemannade reception. Delta i skräddarsydda utbildningar, frukostseminarier och nätverkande lokalt och globalt. Oavsett vad ni har för behov erbjuder vi er alla möjligheter. Och det smarta är att ni själva väljer vilka ni vill använda efterhand som ni växer. Dessutom har vi ett toppmodernt gym på entréplan som du kan nyttja mycket förmånligt samt en större padel-anläggning med medlemspriser! Här på våning 5 finns en modern kontorslokal med härlig rymd. Åt ena hållet har man utsikt mot havet och Ribersborgs grönområde och strand, och åt det andra hållet ner mot Centralstationen. Lokalen har en grå textilmatta och vita väggar, helkaklade toaletter och ett rymligt kök med inbyggda mikrovågsugnar och dubbla diskmaskiner. En lokal att trivas i.

Ytor

  • Total yta:

    797 m2

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

5

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

På Skeppsgatan erbjuder vi olika parkeringsmöjligheter på gatorna eller i garage i närområdet. I närområdet finns även laddstolpar. Givetvis finns det möjlighet att parkera även din cykel eller lådcykel i vårt garage.

Närservice:

I husets entréplan finns den populära restaurangen Variation. Här finns även ett nytt och fullt utrustat gym på ca 200 kvm och en större padel-anläggning. I din omedelbara närhet finns ett stort utbud av både restauranger och caféer, ICA Maxi, apotek, frisör, hotell, bank m.m.

Kommunikationer

Neptunigatan har blivit den nya huvudgatan för kollektivtrafiken till och från Västra Hamnen. Linje 2, 7 och 8 stannar var femte minut precis runt hörnan från World Trade Center på Skeppsgatan – bara två hållplatser från Malmö Centralstation. Med bil når du Västra Hamnen via Neptunigatan, Mariedalsvägen, Limhamnsvägen eller Hans Michelsensgatan vid Klaffbron. Nya Neptunigatan skapar ytterligare en cykelbana som gör cykelpendlingen smidig. Den som inte har egen cykel kan hyra en Malmö by Bike-cykel vid stationen och parkera den i närheten av World Trade Center på Skeppsgatan. Behöver du bil finns det även tillgång till bilpool och parkering i närområdet.
Skeppsgatan 19

Om World Trade Center

Om World Trade Center World Trade Center erbjuder ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Varje dag utvecklas mängder av målinriktade människor, deras affärer och företag på World Trade Center. Skälet till det är vår unika mix av flexibla kontorslösningar, smarta servicekoncept och affärsdrivande nätverk, både lokalt och globalt. World Trade Center erbjuder allt från en postbox till coworking, kontorshotell och egna kontor. World Trade Center drivs på licens från World Trade Centers Association där Granitor Properties äger licensen för WTC i Malmö, Lund och Helsingborg.

World Trade Center

Jungmansgatan 12

211 11 Malmö

www.wtcmalmolundhelsingborg.se

Fler annonser från World Trade Center