Hedvig Möllers gata 5

Råbyholm , Lund
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 - 2 300 m²

Hyra

Tillträde

2024

Beskrivning

  • Kontor

På World Trade Center får din verksamhet kraft att växa

Vi fortsätter nu med utvecklingen av World Trade Center Lund i sydöstra Lund. En inspirerande och nytänkande miljö för arbete, idéutbyte och nätverkande. Vi utvecklar nu ännu en fastighet där vi erbjuder flexibla kontorslösningar för företag som vill ha service i världsklass. World Trade Centers unika mix av flexibla kontor kommer finnas även här, allt från Coworking och Kontorshotell till det traditionella "självförsörjande" kontoret. Vi tittar även på hybrider mellan kontor och kontorshotell - allt för att bemöta ditt företags behov för att vara en attraktiv arbetsplats. Lägg fullt fokus på din egen verksamhet så tar vi hand om servicen; gemensam reception, konferensavdelning, gym, restaurang och inspiration genom events och seminarium. I sydöstra Lund har du närheten till både city och service. För dig som pendlar med bil eller buss ligger fastigheterna väl placerade intill Råby Trafikplats vid E22. Intill fastigheten finns ett parkeringshus, även utrustat med laddstationer för ett hållbart pendlande. När hela World Trade Center området står klart kommer det finnas drygt 18 000 kvadratmeter kontor, service, hotell och p-hus. I Sydöstra Lund utvecklar vi ännu ett World Trade Center. Beroende på verksamhetens storlek och behov kan du välja arbetsplats i coworking, kontorshotell eller traditionella kontorslokaler. Våningsplan två till fem erbjuder kontorslokaler från 200 kvadratmeter och du kan välja del av våningsplan eller helt våningsplan. I entréplan planerar vi för en trivsam och välkomnande lounge samt en restaurang. Vi är ännu i ett tidigt skede och välkomnar dig att vara delaktig i utformningen av ditt nya kontor. Kontakta mig så berättar jag mer om området och om World Trade Center.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 200 2 300

Ekonomi

Tillträde:

2024

Utförande

Våningsplan:

2

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringshus med 425 p-platser inkl laddplatser

Närservice:

Hemköp (Karhögstorg), Restaurang Viva (Karhögstorg), Restaurang Radisson Blu i området samt ICA Nära Satelliten (Råbyvägen)

Kommunikationer

Stadsbuss, linje 1, Skåne Expressen, linje 1, Pendeln, linje 169, Regionbuss, linje 170. Cykelstråk norr om området
Hedvig Möllers gata 5

Om World Trade Center

Om World Trade Center World Trade Center erbjuder ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Varje dag utvecklas mängder av målinriktade människor, deras affärer och företag på World Trade Center. Skälet till det är vår unika mix av flexibla kontorslösningar, smarta servicekoncept och affärsdrivande nätverk, både lokalt och globalt. World Trade Center erbjuder allt från en postbox till coworking, kontorshotell och egna kontor. World Trade Center drivs på licens från World Trade Centers Association där Granitor Properties äger licensen för WTC i Malmö, Lund och Helsingborg.

World Trade Center

Jungmansgatan 12

211 11 Malmö

www.wtcmalmolundhelsingborg.se

Fler annonser från World Trade Center