Volymvägen 17

TÄBY
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 - 3 m²

Hyra

400 kr/m²/år

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Industri & verkstad
Ta chansen att knipa ett förråd i en av våra fastigheter i Täby! Förråden är helt nybyggda och finns i två olika storlekar, 2 kvm och 3 kvm. Förråden passar för dig som är i behov av extra förvaringsmöjligheter. Pris från 400 kr/mån. Först till kvarn!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Industri & verkstad 2 3

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utgångshyra kr/m2/år:

400

Omgivning

Omgivning/natur:

Volymvägen är en del av den nya stadsdelen Hägerneholm som planeras vara helt färdigbyggt under 2025. Den nya stadsdelen kommer rymma omkring 1200 nya bostäder i olika upplåtelseform.

Kommunikationer

- 6 min promenad till närmsta busshållplats, Måttbandsvägen - 23 min från Arninge Station till Östra Station (Tekniska Högskolan) med Roslagsbanan - 44 min med buss 629 och tunnelbanans röda linje in till Stockholm City
Volymvägen 17

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder