Södra Depågatan 6

Östra Fyrislund , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

215 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Skapa ditt drömkontor: kontor i framväxande skede!

Välkommen till en möjlighet att forma ditt framtida arbetsliv i en plats som är lika unik som din vision. Ett  kontor i två plan är på väg att växa fram i den dynamiska stadsdelen Östra Fyrislund – och du har chansen att sätta din prägel på varje kvadratmeter. 

Här är vad som väntar på dig:

  • Anpassningsbar planlösning: Planlösningen är redan påbörjad, men det är du som bestämmer slutresultatet. Skapa ett öppet koncept för samarbete eller indela utrymmet för ökad integritet – valet är ditt. Vi lyssnar på dina önskemål och jobbar tillsammans för att omvandla detta utrymme till din skräddarsydda drömlokal.

  • Materialval efter dina önskemål: Låt dina kreativa idéer flöda när det kommer till materialval. Med en mängd alternativ att välja mellan kan du skapa en arbetsmiljö som både speglar din organisations karaktär och främjar produktivitet. Kvalitet och stil går hand i hand när du har möjlighet att välja det som passar just din verksamhet.

  • Hiss: Glöm trappor och besvärliga transporter – här finns en bekväm hiss som gör att du och ditt team enkelt kan förflytta er mellan de två våningarna. Inget behov av att slösa tid och energi på att klättra trappor när du har en modern lösning som underlättar din vardag.

  • Parkeringar: Din arbetsdag börjar redan när du anländer till kontoret. Med generöst tilltagna parkeringsmöjligheter kan du och ditt team enkelt och smidigt nå ert nya kontor. Slipp krånglet med parkeringssökandet och fokusera istället på det som verkligen betyder något.

  • Fiberanslutning: I dagens snabba tempo är en pålitlig internetanslutning avgörande. Med fiberanslutning på plats kan du vara säker på att din verksamhet är uppkopplad och redo att möta framtidens utmaningar – oavsett om det är krävande videokonferenser eller snabba dataöverföringar.

  • Expandera din verksamhet: Denna fastighet erbjuder inte bara kontorsutrymmen, utan ger även möjlighet att hyra tilläggsytor för exempelvis lager eller produktion. Här har du chansen att växa och anpassa din verksamhet efter behov, allt under samma tak.

Kontakta oss för mer information och boka en visning av ditt framtida kontor redan idag! 

Övrig information

Övrigt:

Under senaste åren har arbetet pågått för att utveckla Fyrislund till en helt ny stadsdel. Stadsdelen kommer att innehålla allt från stora logistikverksamheter till små hantverksföretag och handel samt restauranger och serviceverksamheter. Östra Fyrislund är cirka 700 000 kvadratmeter och ligger vid Kumlamotet, en av stadens entréer från E4:an, intill befintliga verksamhetsområdet Uppsala Business Park.

Ytor

  • Total yta:

    215 m2

Ytbeskrivning

Kontorsytor som går att kombinerade med lättindustrilokaler

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
WC
RWC

Ekonomi

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

DANMARKS-KUMLA 16:2

Byggår:

2022

Planlösning:

Lokalen är idag rumsindelad i markplan, och har i övre plan öppen planlösning.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

En välkomnande entré från Södra Depågatan

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

Ica Maxi, Ahlsell, Nordic Wellness, Viktoria Hotell & Konferens, Möller bil med flera

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här har fastighetsägaren planerat för goda parkeringsmöjligheter, både för era medarbetare och era besökande kunder.

Närservice:

På bara några minuters promenadavstånd når du bland annat livsmedelsbutiker, gym, hotell och lunchrestauranger.

Skyltläge:

Goda möjligheter till skyltning mot Södra Depågatan

Vägbeskrivning:

Lättillgängligt läge i Östra Fyrislund, intill Bussdepån

Kommunikationer

Fastigheten är belägen direkt intill påfart till E4, och du tar dig in till Uppsala city med bil, buss eller cykel på under 15 minuter. Närmsta busshållplats ligger på Almungevägen.
Södra Depågatan 6

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner