Grafikgatan 28

Östra Fyrislund , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 969 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Öka din försäljning med Uppsalas bästa skyltläge!

Välkommen till Uppsalas bästa skyltläge  – en utmärkt möjlighet att maximera din bilförsäljning!

På det övre planet hittar du generösa utställningsytor, ett rymligt däckförråd och reservedelsförråd - där du smidigt kan hantera alla kundbehov. Bilhissen erbjuder en bekväm och effektiv lösning för att förflytta fordon mellan de två planen, vilket underlättar arbetet i den övre bilhallen.

I markplan finner du inte bara försäljningsytor utan också en välutrustad verkstad, där du och ditt team kan utföra service och reparationer på bilar med högsta kvalitet och expertis. Dessutom finns en praktisk tvätthall som gör det möjligt att presentera dina fordon i bästa skick för kunderna.

För personalen finns moderna personalytor med kök, omklädningsrum och wc, vilket skapar en trivsam arbetsmiljö och stärker teamkänslan. Luftiga säljkontor ger ditt försäljningsteam de bästa förutsättningarna för att nå sina mål. Det finns också ett konferensrum som erbjuder en perfekt plats för möten, presentationer och kundevent.

Lokalens generösa markytor längs E4 ger enastående exponering för ditt varumärke och lockar in potentiella kunder från när och fjärran. 

Närmsta granne till denna bilhall är inga mindre än Tesla  – en bekräftelse på områdets attraktionskraft och potential för framgångsrik bilverksamhet.

Varmt välkomna att kontakta oss för en visning av lokalerna!

Övrig information

Övrigt:

Under senaste åren har arbetet pågått för att utveckla Fyrislund till en helt ny stadsdel. Stadsdelen kommer att innehålla allt från stora logistikverksamheter till små hantverksföretag och handel samt restauranger och serviceverksamheter. Östra Fyrislund är cirka 700 000 kvadratmeter och ligger vid Kumlamotet, en av stadens entréer från E4:an, intill befintliga verksamhetsområdet Uppsala Business Park.

Ytor

  • Total yta:

    1969 m2

Ytbeskrivning

Bilhall, med tillhörande verkstad, personalytor och säljkontor

Bekvämligheter

Besöksparkering
Biltvätt
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering
Lasthiss
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Skyltfönster
Skyltläge
Verkstad
WC
RWC

Ekonomi

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående

Utförande

Fastighetsbeteckning:

DANMARKS-KUMLA 8:13

Byggår:

2019

Planlösning:

Öppen planlösning, anpassad för bilförsäljning.

Dokument

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Markportar och bilhiss

Hiss:

Ja

Omgivning

Företag i närheten:

Tesla, Werksta, WAP, DHL med flera

Skyltläge:

Utmärkt skyltläge mot E4

Vägbeskrivning:

I direkt anslutning till E4

Grafikgatan 28

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner